(Android/iOS) Escape Games - Lost Temple cheat code neograničen broj dragulja
Mar 9, 2022 22:09:47 GMT
Post by yladmenmafoolp on Mar 9, 2022 22:09:47 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Escape Games - Lost Temple ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Escape Games - Lost Temple IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheat code neograničen broj dragulja ▞▞▞
▞▞▞ Escape Games - Lost Temple 2022 version ▞▞▞
vrlo zanimljiva igra jako mi se sviđa dok igram igricu daje mozgu da se aktivira za ono što slijedi .. željno čekam 2. poglavlje
Već ste preuzeli i ne mogu proći kroz vodič na početku poglavlja 1
To je vrlo dobra igra za rješavanje svih razina
Prestanite brisati komentare koji ističu probleme. Kao što je bez zumiranja i potrebnih reklama za gledanje kako bi napredovali jer su zadaci previše izazovni. Očito su proizvedene samo recenzije s 5 zvjezdica. Druga zvjezdica je za lijepu grafiku.
Nevjerojatna igra! Baš mi se svidjelo, grafika je super i ima toliko zagonetki i zagonetki koje je super zabavno riješiti. Iako postoji samo šest poglavlja (do sada), ali sam stvarno uživao u njima. Molimo dodajte još poglavlja, bit će stvarno zabavno riješiti ih. Hvala vam!
Lijepa igra stvarno bi svi trebali instalirati ovu aplikaciju, ali nisam dao ni jednu zvjezdicu zbog jednog problema na razinama igre ne mogu izraziti taj problem niti ako otvorimo jednu kutiju 🗃 opet se neće zatvoriti i bez okvira za zatvaranje mogu' ne uzimam dijelove karte, zato sam deinstalirao aplikaciju i ponovno sam igrao s 1. razine jer mi se ova igra toliko svidjela, u svakom slučaju, ispravite ovaj problem
Sviđaju mi se zagonetke, no često se borim s odabirom stvari na ekranu.Na primjer, provodim dugo vremena na jednom mjestu jer nisam mogao skupiti određene stvari, a siguran sam da je ona koju sam tapkao prava stvar, a kada tražim nagovještaj, to je stvar koju sam bio tapkanje, morao sam probati nekoliko puta dok ga konačno ne dobijem, isto kad vučem stvari, moram par puta klizati da bi se stvari stvarno pomaknule, nemam ovakvih problema s drugim igrama.
Rijetko ocjenjujem igre osim ako su stvarno dobre ili jako loše. Neke su zagonetke izgledale malo složene, ali uglavnom su bile dobre. Nisu bile preteške ili prelake. Glavni razlog moje ocjene je zato što sam slao e-poštu s problem (nešto je nestalo iz mog inventara) brzo su odgovorili I to nije bio "konzervirani" odgovor. Trebalo je nekoliko e-poruka, ali su riješili problem s detaljnim uputama Sjajan posao momci!!
Super
Zanimljiva igra. Mislim da će vam se svidjeti ako je rješavanje problema mentalna vježba u kojoj uživate.
Uživajte u igri, iako je scena ribolova bila malo teška jer je trebalo vremena da shvatite kako dalje, namotavanje ribe bilo je neugodno.
Ne mogu riješiti o cijevi u prvom poglavlju, pa sam je tražio na internetu, učinio sam isto kao i na internetu, ali i dalje nisam mogao to riješiti.
Escape Games - Lost Temple Nuotykių flzn
Ovo je sjajna igra, tjera vas da koristite svoj mozak. Volim to! Kada igrate, ako koristite trag više od jednom, svaki put će vam trebati 2 zvjezdice. Zato razmislite o tome i upotrijebite svoje rezance. Zagonetke su uglavnom jednostavne, pa ako tražite igru mozga, to je to.
Escape Games - Lost Temple Nuotykių flzn
Sjajne izazovne zagonetke
Igra se ne sprema...svaki put kada otvorim d aplikaciju, počinje ispočetka...je neugodno....pomoć ...
Ova igra ima nekoliko propusta. U svjetioniku sam pokupio nož iz podruma čamca. Odjednom je nestao prije upotrebe kada sam stavio dva ključa u vrata svjetionika. Morao sam resetirati igru. Dok sam reproducirao, u špiljama mi je struna nestala iz inventara sada sam ostao s nepotpunim čekićem i bez noža i uzice. Deinstalirao sam igru.
brill igra ne mora koristiti puno zvjezdica i nisam morao ništa kupiti, zagonetke su odlične, priča je dobra i volim interakciju s likovima, super igra momci
Zabavna igra, ali bilo bi korisno bolje razumjeti kako igrati neke od igara ili barem što je cilj igre bez trošenja nagovještaja. Na kraju shvatim nepoznate.
Ne dajem stopu za ovo. Nema repa ili glave koju morate shvatiti klikom na svaki predmet. Također morate gledati puno oglasa ili kupiti savjet da biste znali što je zadatak i dovršiti. Prvi razočaran
Puzzle Ark Lomu spēles zru
Escape Games - Lost Temple 어드벤처 tmzg
Dobra slagalica za sobu za bijeg - zagonetke su imale dobar jasan skup tragova i bile su izazovne i zabavne.
Igra je vrlo zabavna, no neki od savjeta su vrlo nejasni i potrebno je neko vrijeme da shvatite što biste trebali raditi.
Lijepa i zanimljiva skrivena slagalica. Napokon je lijep osjećaj kada riješite tešku misterijsku zagonetku, ali rekavši da možda neće postati toliko teško da postane frustrirajuće, nadam se da ću moći razumjeti ove tajanstvene kodove.
Kape dolje. Nastavite s odličnim radom i nastavite dodavati razine s nekom opcijom u razini težine.
Zabavno je i lijepo izgleda, ali stvarno treba malo optimizacije, stalno se usporavam i smrzavam unatoč igranju na Moto G Power
Loše. Nisam dobio dio karte ili odvijač iz škrinje u špilji. Događaju se i drugi problemi. Tako da ga brišem.
Nakon nenadmašnog poglavlja 1, prisiljen sam podijeliti na Facebooku. Ne želim baš, ali dobro... ALI, čak i nakon objave na FB igra se odbija nastaviti. Još jedna greška? Što kažete na još jednu (drugačiju) igru!...
Bilo je stvarno lijepo igrati.. Isprati ti mozak.. I učiniti ga oštrim.. Samo pomisli da mi se nije svidjelo je nakon bitke zmija.. Igra je završila.. A sad je bilo napomena za napraviti..
Općenito, ovo je zabavna i zanimljiva igra. Jedina zamjerka mi je što se likovi pojavljuju prečesto. Ovo je neugodno i ometa užitak u igri.
Ne učitava. Vrlo frustrirajuće.
Lijepa je igra.......... Ali, za 2 ⭐zvjezdice moramo gledati dodavanje od 15 ili 30 sekundi. Jako je teško zaraditi neke zvjezdice........
Apsolutno mi se svidjelo dok nije prestalo raditi. Više mi neće dopustiti da dodirnem play. Izbrisao sam ga i ponovno preuzeo, ali je još uvijek zamrznut na zaslonu za reprodukciju
Ovu igricu igram otprilike jedan dan i jako sam uživao. Radujem se što ću igrati još igara ove tvrtke.
Ocjena 5 zvjezdica jer je sveukupno igra bila odlična! Dovoljno izazovno da ostane zanimljivo. Jedini problem koji sam imao je da je kraj bio nagli....kao da moram znati više!! Što je dolazilo s portala? Jesam li nešto propustio? Ili će biti nastavka? Kao izgubljeni hram 2 ili tako nešto? U svakom slučaju odličan posao!
Escape Games - Lost Temple 어드벤처 tmzg
Pritisnuo sam "tap to play", i ništa se ne događa, pa sam ga deinstalirao. Jako sam razočaran, jer sam htio igrati ovu igru.
Bakwas.dont download it.
Dajem mu 3 jer nije stajao na mom ekranu i nisam mogao vidjeti nikakve informacije koje se pojavljuju na vrhu. Inače dobra igra.
to je aplikacija za večeru i vrlo zanimljiva
Konačna zagonetka je gotovo nemoguća. Ostatak igre je ok.